Bezglutenowe ciasto na pierogi, ravioli - przepis podstawowy

Bezglutenowe ciasto na pierogi, ravioli  - przepis podstawowy

Bezglutenowe ciasto na pierogi, ravioli - przepis podstawowy

W końcu mam mój idealny przepis na pierogi z idealnie dobranej mieszanki do tego przeznaczonej. Pierogi czy  ravioli wychodzą i smakują jak najlepsze, tradycyjne, glutenowe wyroby. Sprężyste jędrne i spójne, a tym samym delikatne. Ciasto nie rozwala się, pierogi są bezproblemowe przy wyrabianiu i klejeniu. Dla mnie idealne. SKŁADNIKI: 300 g mixu do makaronów i pierogów Nutri free (klik) 3 jajka 15-20 g oliwy z oliwek 40 g wody szczypta soli Mix wymieszaj z jajkami, oliwą, solą i wyrabiaj ciasto by było... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.