Bezglutenowa wytrawna tarta z polędwiczką i marchewką

Bezglutenowa wytrawna tarta z polędwiczką i marchewką

Bezglutenowa wytrawna tarta z polędwiczką i marchewką

  Kolejna bezglutenowa, wytrawna tarta - tym razem z mięsem (polędwiczką i słodką, młoda marchewką). Danie bardzo smaczne, syte a jednocześnie delikatne. Bardzo polecam! SKŁADNIKI: ciasto:  180 g bezglutenowej mieszanki chlebowej NUTRI FREE per pane (klik) 130 g  masła    1 jajko 1/2 łyżeczka soli farsz: 300-400 g pieczonej polędwiczki wieprzowej 2 marchewki 200 g jogurtu greckiego 180 g serka ricotta 4 jajka sól, pieprz Ciasto: Z podanych składników na ciasto zagnieść jednolite i elast... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.