Jeżeli nie macie pomysłu na obiad to polecamy Wam naszą pyszną wołowinę z ciecierzycą i jarmużem :) Składniki na wołowinę: – 300 g polędwicy wołowej – 200 g ciecierzycy – 50 g jarmużu – 2 pomidory (ok. 300g) – 1 cebula – 2 ząbki czosnku – 200 ml czerwonego półwytrawnego wina – 200-400 ml wody […]
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...