Ziołowy politechnik warszawski

Ziołowy politechnik warszawski

Ziołowy politechnik warszawski

Przepis na : obiad

Mój osobisty, jak do tej pory najlepszy - szałwiowo-rozmarynowy schab. Delikatny, soczysty i aromatyczny. Najlepszy oczywiście z pieczonymi ziemniaczkami. Ach. <3 1 politechnik (1kg schabu bez kości) 2 duże ząbki czosnku 1 łyżka suszonej ciętej szałwii (np. kotanyi) 1 łyżka rozmarynu suszonego 1 płaska łyżka soli morskiej 1 łyżeczka świeżo mielonego czarnego pieprzu 3 łyżki oleju rzepakowego 1 szklanka bulionu mięsnego  2 łyżki mąki kukurydzianej Schab myjemy pod bieżącą wodą i osuszamy papierowym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenna Kontrrewolucya

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Emilia Koniecpolska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, schab, sosy, marynaty, polewa, mielone, sos ziołowy, pasta, por , surówka, pasty, pieczone ziemniaki, ziemniaki, ziemniak, mięsa pieczone, obiad, dania na gorąco, soczysty schab pieczony, bez pieczenia, czosnek w ziołach, pieczeń z mielonego, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone, sos mięsny, sos do mielonego , pieczone ziemniaki z czosnkiem, dania mięsne, mięso na obiad, dania bez mięsa, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Kuchenna Kontrrewolucya

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.