Scones, szybkie bułeczki

Scones, szybkie bułeczki

Scones, szybkie bułeczki

Brzmią skomplikowanie, a czas ich przygotowania wraz ze zjedzeniem to tylko pół godziny :) Wyrastają w zależności od rodzaju użytej mąki. Najlepiej rosną na białej mące pszennej, mniej na pełnoziarnistej i bezglutenowej. W zależności od dodatków można je podać na słodko lub słono. Ja użyłam mąki owsianej i kukurydzianej. Do części dodałam ser mozzarella, a część zrobiłam bez dodatków – te zjem z owocami.   Scones, szybkie bułeczki Danie Przekąski , Słodkie przekąski , Śniadaniowo Kuchnia Bez glutenu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kucharzyca

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.