Przepis na : obiad
500 g papryki czerwonej 250 g ziemniaków 2 łyżki oleju rzepakowego łyżeczka mielonej kolendry łyżeczka soli szczypta chilli mozzarella do pobrania Paprykę przekrawamy na połówki, usuwamy gniazda nasienne, przekładamy na blachę do pieczenia. Dodajemy obrane ziemniaki, podzielone na mniejsze części, w zależności od wielkości całego ziemniaka – na połówki, ćwiartki lub dużą kostkę. Pieczemy lub grillujemy ok. 40 minut, Po upieczeniu papryki zostaje płyn, który należy zlać do garnka. Dodajemy ziemniaki. Papryki... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...