Jarska potrawka z dynią

10
  • Jarska potrawka z dynią
  • Jarska potrawka z dynią

    Przepis na : obiad

    Smaczna potrawka z dyni i pietruszki. Można ją zjeść samodzielnie lub podać jako dodatek do mięsa. 2 porcje lub 4, jako dodatek do mięsa: 300 g dyni piżmowej 1 większa pietruszka 1 mała cebula 120 g konserwowej ciecierzycy (pół puszki) 100 g ziarna kamut lub kaszy lub ryżu 100 g mleka kokosowego ok. 4-6 brukselek opcjonalnie: kilka różyczek brokuła przyprawy: sól, pieprz ziołowy, kolendra mielona Dynię obieramy, kroimy w równą, drobną kostkę. Pietruszkę obieramy, kroimy w grube talarki, a następnie talarki na ... Czytaj dalej na blogu Kucharzyca


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kucharzyca

    Dodaj komentarz