Inspiracja chwilą. Raz, że robiłem w firmie pokaz gotowania z resztek, a konkretnie ze starych ziemniaków, a dwa, że jutro jadę na spływ tratwą w Dolinie Biebrzy, dlatego wybór padł na danie ze starych ziemniaków i z tamtego regionu. Składniki: - "wczorajsze" ziemniaki - mąka - grzyby - soczewica zielona Wykonanie: Ziemniaki ugniatamy mieszamy z mąką w stosunku 4:1. Czyli dzielimy je na 4 części, wyciągamy jedną i na to miejsce wsypujemy tyle samo mąki. Ugniatamy dobrze, ewentualnie dodając mąkę. Socze... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...