Pasztet z mięsa rosołowego z boczkiem

Pasztet z mięsa rosołowego z boczkiem

Pasztet z mięsa rosołowego z boczkiem

Często mamy problem co zrobić z mięsem z rosołu. A , że uwielbiamy wszelkiego rodzaju smarowidła i pasztety, to zrobiłam pasztet. Nie piekłam mojego pasztetu w foremce, a wsadziłam go do słoika- dzięki temu pasztet jest bardziej trwały i można go dłużej przechowywać. Do pasztetu oprócz drobiowego mięsa i warzyw dodałam również boczek wędzony, dzięki czemu nabrał wyrazistego smaku, nie jest suchy i łatwo się smaruje. Pasztet naprawdę jest smaczny i zajadają się nim nie tylko dorośli, ale i dzieci. I serce rośnie,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Krylowa Kuchnia

Autor

Krylowa Kuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasztet, mięso, boczek, seler, mięso mielone, chleb, obiad, kurczak, udka , rosół, mielone, kolacja, paszteciki, kurczak wędzony , pieczony boczek, kurczak z warzywami, udka z kurczaka, kurczak pieczony, pieczone udka

Inne przepisy z Krylowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.