Kotlety recyklingowe ( z mięsa z rosołu)

Kotlety recyklingowe ( z mięsa z rosołu)

Kotlety recyklingowe ( z mięsa z rosołu)

Bardzo nie lubię kiedy marnuje się jedzenie. Dlatego Wciąż szukam nowych sposobów na wykorzystanie pozostałości po niektórych potrawach.Te kotlety to jeden z moich sposobów na wykorzystanie mięsa drobiowego, które zostaje po gotowaniu rosołu. Są naprawdę smaczne i super szybkie w przygotowaniu.Kilka składników, które są w każdej kuchni i obiad mamy gotowy. Bardzo bałam się o ich smak, ale są po doprawieniu o niebo lepsze niż zwykłe gotowane udko na drugi dzień. Kotleciki smakowały nawet mojej półtoraroczne... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Krylowa Kuchnia

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.