pulpeciki wieprzowe

pulpeciki wieprzowe

pulpeciki wieprzowe

Pulpeciki wieprzowe idealne do makaronów, ryżu lub jako dodatek do zup. 600 g mięsa wieprzowego – łopatki, 200 ml bułki tartej, 1 łyżka listków tymianku, 4 jajka, mąka do oprószenia pulpecików, 2 cebule, 1 ząbek czosnku, 1 kg pomidorów, sól, pieprz, wędzona papryka, listek laurowy, kilka ziaren pieprzu czarnego, 2 gałązki tymianku, Mięso zemleć, dodać bułkę tartą, jajka, roztarty ząbek czosnku, posiekany tymianek. Wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić. Cebule pokroić w półplasterki, poddusić na ma... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pulpeciki, tarta, papryka, mięso, bułki, orzechy, ryż, makarony, tagliatelle, makaron, zupa, sosy, wieprzowina, dania mięsne, dania z makaronem, sos mięsny, mięso duszone, sos do ryżu, sos do makaronu, makaron tagliatelle

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.