Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień” - część 2

Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień” - część 2

Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień” - część 2

Po wspaniałej zupie rakowej, przyszedł czas na dania główne 6. danie główne: skarp, chrzan, kiszona rzodkiewka, kosztela i wino: Riesling Herrenberger GG trocken 2013 Filet (z białą skórą) turbota konfitowany w maśle, plasterek marynowanego chrzanu, kiszona rzodkiewka, pieczona kosztela. Do tego Riesling Herrenberg GG trocken 2013, winnica Rappenhof Świetny Riesling klasy Grand Cru (Großes Gewächs) z parceli Herrenberg. Kremowa mineralność typowa dla wapiennego terroir. W bukiecie dominują brzoskwinia, mir... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

deser, desery, kolacja, śliwka, mięso, chałwa, ryby, czarna porzeczka, orzechy, z jagodami, ryba, boczek, czekolada, jabłka, ananas, galaretka, zupa, krówka, ciasto, sok z aronii, kruche ciasta, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, ciasto z galaretka, jabłka pieczone, mięsa pieczone, ciasta z jabłkami, ciasto z brzoskwiniami, ciasto z porzeczką

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.