Mięso umyj, wrzuć do gotującej się wody.Gotuj przez 15 min.W czasie gotowania usuwaj szumowiny.Umytego kalafiora dzielimy na małe bukieciki.Pozostałe warzywa obieramy i kroimy w kostkę.Do gotującego się wywaru dodajemy warzywa i łyżkę masła.Gotuj przez ok. 30 min, dodając pod koniec 3 listki laurowe i 5 ziarenek ziela angielskiego, 3 ziarenka pieprzu i sól do smaku.Śmietanę rozrób z łyżką wywaru z zupy.Wyjmujemy pałki kurczaka, następnie poczekajmy, aż wystygną.Następnie oddzielić mięso od kości.Mięso kurcz... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...