Pstrąg nadziewany boczkiem z sosem porowym
Pstrąg nadziewany boczkiem z sosem porowym
Ostatnio coś mnie wzięło na ryby, to chyba przez tego dorsza w maśle czosnkowym, który smakował tak wyśmienicie, że nabrałam ochoty na więcej :)Tym razem wybrałam pstrąga, którego wzbogaciłam wędzonym boczkiem i sosem z pora.Kompozycja może wydawać się dosyć dziwna, ale uwierzcie, że wszystkie te smaki mieszają się w idealną całość!Polecam, danie szybkie, proste, a do tego smakuje wybornie!Ryba:* pstrąg cały- 2 szt.* boczek wędzony- 6 plastrów* cytryna- sok z połówki + 4 plastry* koper- garść* sól, pieprz* masł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kraina Miodem Płynąca
Autor
Kraina Miodem Płynąca
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, boczek, jak zrobic pstrąga, ryby, ryba, boczek w sosie, miód, por , pstrag, sok, koper, cytryna, czosnkowy, dorsz, owoce morza, surówka, sałatki, sałatka, pieczony boczek, sos czosnkowy, sałatki z sosem czosnkowym, sałatka z wędzoną rybą, szybka sałatka, szybkie sałatki, dorsz pieczony, smaczna sałatka, smaczna sałatka
Inne przepisy z Kraina Miodem Płynąca
Dodaj komentarz