Zupa-krem z podgrzybków

Zupa-krem z podgrzybków

Zupa-krem z podgrzybków

Składniki: 800 ml bulionu wołowego 4 średnie ziemniaki 1 marchew 2 łodygi selera naciowego 1 cebula 1 ząbek czosnku 350 g podgrzybków świeżych 1,5 łyżki jogurtu greckiego olej rzepakowy pieprz, sól natka pietruszki Wykonanie: Cebulę pokroić w kostkę, ząbek czosnku posiekać nie za drobno. Patelnię rozgrzać, wlać 2-3 łyżki oleju rzepakowego. Gdy olej się zagrzeje, wsypać cebulę z czosnkiem - podsmażyć. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, łodygi selera pokroić w dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kolorowotorcikowo

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

kolorowotorcikowokolorowotorcikowo

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cebula, grzyby, ziemniak, seler, marchewka, warzywa, jogurt, czosnek, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, krem, zupa, zupa krem, seler naciowy, greckie, siekane, jogurtu, pietruszka, zupa z selera, warzywa na patelnie, gotowana marchewka, zupa grecka

Inne przepisy z kolorowotorcikowo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.