Przepis na : obiad
Składniki:800 ml bulionu wołowego1 duża cebula2,5 papryki czerwone1 mała papryczka chilli sólZioła Toskańskieolej rzepakowy 3 plastry salamiCzerwona fasola, np JAMARWykonanie:Cebulę pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej olej rzepakowy - wrzuć cebulę i smaż, aż zmięknie.W tym czasie oczyść papryki z nasion, pokój w paski. Do cebuli dorzuć paprykę, smaż do czasu aż cebula lekko zbrązowieje ( NIE PRZYPALI SIĘ).Bulion na zupę zagotuj. Do gotującego się bulionu dodaj paprykę z cebulą. Gotuj pod przykryciem 5 min... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...