Kanapka "włoska" ( z mozzarellą, pomidorem, oliwkami i bazylią )

Kanapka

Kanapka "włoska" ( z mozzarellą, pomidorem, oliwkami i bazylią )

Przepis na : kolacja

Kanapek nie jadam zbyt często, ale jak już zjem - to porządnie ;)A co wybieram zazwyczaj do smarowania pieczywa ? Zazwyczaj masło, lecz bywa i tak, że używam margaryny do smarowania lub masła roślinnego. I nie będę dyskutowała o aspektach zdrowotnych, gdyż każdemu szkodzi co innego - prawda ? Swoją bagietkę posmarowałam margaryną Śniadaniową PREMIUM z masłem. Zawartość masła stanowi 7,32%, nie dużo i dużo. W żadnej innej margarynie z masłem tyle nie widziałam. Margaryna smakuje jak to margaryna, jednak i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kolorowotorcikowo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.