Pasta z tuńczyka i selera naciowego
Pasta z tuńczyka i selera naciowego
Kiedy nam się znudzą wędliny i sery możemy zrobić sobie taką smaczną pastę do pieczywa. Wystarczy otworzyć puszkę z tuńczykiem,dorzucić kilka dodatków i pasta gotowa. 1 puszka tuńczyka w sosie własnym 3 jajka 2- 3 łodygi selera naciowego 1 mała czerwona cebula 1 łyżka posiekanego koperku 2 łyżki majonezu sól świeżo mielony pieprz Jajka ugotować na twardo,wystudzić,obrać ze skorupek i rozgnieść ( ja użyłam widelca). Tuńczyka odsączyć z zalewy,seler i cebulkę drobno posiekać. Połączyć z jajkami,dodać majonez,ko... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki
Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Autor
Ela Jasińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, tuńczyk, seler, majonez, mielone, seler naciowy, pieczywo, sosy
Inne przepisy z Kolorowa kuchnia Elki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję