Przepis na : obiad
Mamy dla Was super szybki przepis na chrupiące pałki z kurczaka. Jeśli jesteście fanami drobiu (tak jak my), dodatkowo zdecydowanie cenicie swój czas (albo zwyczajnie go nie macie bo gonicie między domem, a pracą) to przepis dla Was. Całą robotę odwala za Was piekarnik, a Waszym najtrudniejszym zadaniem pozostaje zjedzenie tych aromatycznych pyszności! Czas przygotowania: 10 minut + 40 minut pieczenia Składniki: 8 pałek z kurczaka Marynata: 3 łyżki oleju 1 łyżeczka miodu ½ łyżeczki tymianku, papryki słodkiej, m... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...