Paluchy z ciasta francuskiego
Paluchy z ciasta francuskiego
Brakuje Wam szybkiego, atrakcyjnego i smacznego dodatku do zup, czy sałatek? Jeśli tak to danie jest idealne dla Was. Wyborny paluch w kształcie warkocza sporządzany z ciasta francuskiego. Efektowny i pyszny!
Czas przygotowania 25 minut (w tym około 12 minut pieczenia)
Ilość porcji: 4
Składniki:
Ciasto francuskie
Jajko
Jajko rozbijamy w miseczce. Ciasto francuskie rozwijamy. Nacinami paski o szerokości około 3 cm. Każdy z tych pasków nacinamy prawie na całej długości co 1 cm. Powst... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków
Autor
Kolizje Smakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto, ciasto francuskie, pieczenie, ciasto francuskie, mąka, mak, słonecznik, jajko, sałatki, sezam, sałatka, zupa, przekąski, pyszne ciasto, szybkie ciasto, szybki ciasto, smaczna sałatka, smaczna sałatka, szybka zupa, szybkie przekąski, szybkie sałatki, szybka sałatka, pyszna sałatka, salatka z jajkiem, ciasto z makiem
Inne przepisy z Kolizje Smaków
Dodaj komentarz