Paluchy z ciasta francuskiego

Paluchy z ciasta francuskiego

Paluchy z ciasta francuskiego

Brakuje Wam szybkiego, atrakcyjnego i smacznego dodatku do zup, czy sałatek? Jeśli tak to danie jest idealne dla Was. Wyborny paluch w kształcie warkocza sporządzany z ciasta francuskiego. Efektowny i pyszny! Czas przygotowania 25 minut (w tym około 12 minut pieczenia) Ilość porcji: 4 Składniki: Ciasto francuskie Jajko Jajko rozbijamy w miseczce. Ciasto francuskie rozwijamy. Nacinami paski o szerokości około 3 cm. Każdy z tych pasków nacinamy prawie na całej długości co 1 cm. Powst... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków

Autor

Kolizje SmakowKolizje Smakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto, ciasto francuskie, pieczenie, ciasto francuskie, mąka, mak, słonecznik, jajko, sałatki, sezam, sałatka, zupa, przekąski, pyszne ciasto, szybkie ciasto, szybki ciasto, smaczna sałatka, smaczna sałatka, szybka zupa, szybkie przekąski, szybkie sałatki, szybka sałatka, pyszna sałatka, salatka z jajkiem, ciasto z makiem

Inne przepisy z Kolizje Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.