Cannelloni z mięsem mielonym i groszkiem
Cannelloni z mięsem mielonym i groszkiem
Przepis na : obiad
Jesteśmy wielkimi fankami makaronu i uwielbiamy go w każdej postaci! Niemal tak często jak spaghetti gości na naszym stole cannelloni – makaronowe rurecznik nadziane rozmaitym farszem. Dzisiaj tradycyjnie z sosem boloński z dodatkiem groszku zapiekane pod beszamelem.Pychota!!
Czas przygotowania: 70 minut
Ilość porcji: 4
Składniki:
Na makaron
Około 18-20 rurek makaronu cannelloni ( z całego opakowania zostały mi tylko 4 puste rurki)
500g mięsa mielonego
100g żółtego sera
2 cebule
2 ząbki ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków
Autor
Kolizje Smakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, cannelloni, groszek, makaron, makarony, sosy, cebula, ser żółty, pomidor, mięso, sos beszamelowy, mąka, sos do makaronu, mięso mielone, sos pomidorowy, zupa pomidorowa, spaghetti, czosnek, cukier, włoska, zielony groszek, dania obiadowe, obiad, papryka, pomidory z serem, dania z makaronem, makaron z serem, makaron z patelni, zapiekanka makaronowa, sos do mielonego
Inne przepisy z Kolizje Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję