Cannelloni z mięsem mielonym i groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym i groszkiem

Cannelloni z mięsem mielonym i groszkiem

Przepis na : obiad

Jesteśmy wielkimi fankami makaronu i uwielbiamy go w każdej postaci! Niemal tak często jak spaghetti gości na naszym stole cannelloni – makaronowe rurecznik nadziane rozmaitym farszem. Dzisiaj tradycyjnie z sosem boloński z dodatkiem groszku zapiekane pod beszamelem.Pychota!! Czas przygotowania: 70 minut Ilość porcji: 4 Składniki: Na makaron Około 18-20 rurek makaronu cannelloni ( z całego opakowania zostały mi tylko 4 puste rurki) 500g mięsa mielonego 100g żółtego sera 2 cebule 2 ząbki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków

Autor

Kolizje SmakowKolizje Smakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, cannelloni, groszek, makaron, makarony, sosy, cebula, ser żółty, pomidor, mięso, sos beszamelowy, mąka, sos do makaronu, mięso mielone, sos pomidorowy, zupa pomidorowa, spaghetti, czosnek, cukier, włoska, zielony groszek, dania obiadowe, obiad, papryka, pomidory z serem, dania z makaronem, makaron z serem, makaron z patelni, zapiekanka makaronowa, sos do mielonego

Inne przepisy z Kolizje Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.