GULASZ Z PODROBÓW

GULASZ Z PODROBÓW

GULASZ Z PODROBÓW

 Łatwy i szybki do przygotowania danie obiadowe z podrobów drobiowych.Tanie danie na każdą kieszeń, a jaki smaczny.Polecam!. 1 kg.serduszek drobiowych 2 cebule Olej Czerwona papryka świeża  Czerwona fasolka Zielona fasolka szparagowa Po dwa ziemniaki do talerz ugotowane Bulion drobiowy 1 łyżka mąki 2-3 łyżki soku z cytryny 1/2 szklanki.smietany najlepiej kremówki30% 2 liście laurowe 5-6 ziaren ziela angielskiego 1 łyżka majeranku 1 łyżka świeżej maggi lub z butelki Sól i pieprz ********************... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.