Pasta z jajkami i wędzonym pstrągiem

Pasta z jajkami i wędzonym pstrągiem

Pasta z jajkami i wędzonym pstrągiem

Idealna na kanapki, super smaczna i delikatna pasta jajeczna z wędzonym pstrągiem, kukurydzą oraz ogórkiem. Pastę smakuje najlepiej na drugi dzień, idealnie pasuje do chleba tostowego, lub innego miękkiego chleba. Polecam dla każdego kto lubi smak wędzonej ryby :) Składniki: * wędzony pstrąg * 1 łyżka twarogu * pół puszki kukurydzy * 4 ogórki kiszone * pół cebuli * sól, pieprz * pół łyżeczki suszonego koperku * 1/6 łyżeczki chili * 1/6 łyżeczki papryki w proszku * 4-5 łyżek serka fromage frais (można zastąpić... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Klasyka Gotowania

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

Klasyka GotowaniaKlasyka Gotowania

Prowadzę bloga o nazwie Klasyka Gotowania, w którym znajdziecie klasyczne przepisy na tradycyjne dania i wypieki.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pstrag, ryby, pasty, ogórki, pasta, ryba, twaróg, mięso, kanapki, chleb, kanapka, ogórki kiszone, papryka, ryba po grecku, chleb mieszany

Inne przepisy z Klasyka Gotowania

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.