#babaghanoush #porzeczki #bakłażan #tahini #pastakanapkowa #natkapietruszki #nakanapkę #kumin #cytryna #czosnek #oliwa Uwielbiam pasty kanapkowe, a dlaczego? Jest ku temu parę powodów: Po pierwsze to cudowne rozwiązanie na zwiększenie ilości warzyw w swoim jadłospisie, dlatego bardzo często zalecam je swoim pacjentom. Można je zrobić raz, schować do pudełka lub słoika i jeść cały tydzień. Posmarowanie kanapki pastą zajmuje jakieś 5 sekund, więc może to być Twoje najszybsze śniadanie na świecie. Są zdrowsze ...
Jestem dyplomowanym dietetykiem i nauczycielem akademickim. Dodatkowo prowadzę zajęcia o zdrowym odżywianiu dla dzieci oraz warsztaty kulinarne. Prywatnie w wolnych chwilach uprawia jogging, jogę i z zamiłowaniem gotuje. Prowadzę bloga z przepisami i wskazówkami dietetycznymi: www.skorskadietetyk.com