Przepis na : obiad
Sezon na szparagi trwa dość krótko, bo zaledwie dwa miesiące, dlatego warto go wykorzystać i cieszyć się ich niepowtarzalnym smakiem. Dziś zapraszam Was na pyszny makaron ze szparagami. Do przepisu możecie użyć każdych szparagów. Ja preferuje zielone, gdy są bogatsze w wartości odżywcze od białych a ponadto nie musimy ich obierać. Wystarczy je umyć i odłamać zdrewniałe końcówki. Składniki na porcję dla czterech osób: 1 pęczek szparagów (500g) 3 grubsze plasterki wędzonego boczku 3 plasterki szynki parmeńskie... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...