Przepis na : obiad
Pyszna i delikatna wątróbka drobiowa z cebulką. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 3-4 osób Trudność przygotowania: łatwe SKŁADNIKI: 800g wątróbki drobiowej 2 duże cebule 100g masła 1 łyżka oleju sól pieprz 1. Wątróbkę oczyszczamy z żyłek i tłuszczu, płuczemy i osuszamy na sitku. Cebulę kroimy w piórka. 2. Na patelni rozgrzewamy olej i obsmażamy wątróbkę około 2 minuty. 3. Dodajemy cebulę i mieszamy. Zmniejszamy ogień na średni i smażymy. Po chwili z cebuli zacznie puszczać sok wtedy wyłączamy ogień... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...