Przepis na : sałatka
Propozycja na sałatkę warzywną do słoików z kapusty, ogórków i papryki. Smaczna idealnie pasuje jako dodatek do jesienno-zimowych obiadów i nie tylko. Czas przygotowania: 2 godziny Ilość porcji: 12 słoików – 720ml Trudność przygotowania: łatwe Cena: przystępna SKŁADNIKI : 3 kg kapusty białej 5 czerwonych papryk 1 kg ogórków 800 g marchwi 900 g cebuli 4 łyżki soli – do kapusty i ogórków 2 łyżki soli – do reszty warzyw ZALEWA: 2,7 l wody 280 ml octu 10% 12 liści laurowych 24 ziarna ziela an... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...