Przepis na : obiad
Makaron tagliatelle z boczniakami i szpinakiem w śmietanowym sosie. Pyszny, aromatyczny i szybki posiłek w kilkanaście minut. Czas przygotowania: 35 minut Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 300g makaronu tagliatelle 1 duża szalotka 1 ząbek czosnku 250g boczniaków 200g szpinaku 200g śmietanki 30% sól pieprz 1. Makaron gotujemy około 8 minut, żeby wyszedł al dente. Szalotkę i czosnek kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy pokrojone warzywa. 2.... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...