Przepis na : obiad
Niezwykle aromatyczna, bardzo sycąca, lekko pikantna zupa na bazie soczewicy i kurczaka doskonale rozgrzewa w chłodne jesienne dni. Czas przygotowania: 60 minut Ilość porcji: 4-6 osób Trudność przygotowania: średnie Cena: przystępna SKŁADNIKI: 500 g mięsa z uda kurczaka Pasta Madras Paste Pots Patak’s 2 litry wody 1 marchewka 1 cebula 250 g passaty pomidorowej (1 szklanka) 200 g ciecierzycy konserwowej (1 szkl.) 200 g zielonej soczewicy (1 szkl.) 100 g czerwonej soczewicy (1/2 szkl.... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...