Pasta z makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami

Pasta z makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami

Pasta z makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami

Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami. Pyszny dodatek do pieczywa na śniadanie lub kolację. Czas przygotowania:  30 minut Ilość porcji:  1-4 osób Trudność przygotowania:  średnie SKŁADNIKI : 1 wędzona makrela 100g twarogu półtłustego 8 suszonych pomidorów 10 czarnych oliwek 1/2 czerwonej cebuli 2 łyżki majonezu 1 łyżka ketchupu słodka papryka sól pieprz 1. Makrelę obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski. Dodajemy twaróg i rozgniatamy widelcem lub blendujemy. Cebulę drobn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.