Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami i oliwkami. Pyszny dodatek do pieczywa na śniadanie lub kolację. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 1-4 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 1 wędzona makrela 100g twarogu półtłustego 8 suszonych pomidorów 10 czarnych oliwek 1/2 czerwonej cebuli 2 łyżki majonezu 1 łyżka ketchupu słodka papryka sól pieprz 1. Makrelę obieramy z ości i skóry, wrzucamy do miski. Dodajemy twaróg i rozgniatamy widelcem lub blendujemy. Cebulę drobn... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...