Przepis na : obiad
Młoda kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem. Świetnie smakuje i jest prostym dodatkiem do obiadu. Czas przygotowania: 30 minut Ilość porcji: 2-3 osób Trudność przygotowania: łatwe SKŁADNIKI : 1 młoda kapusta 150g boczku wędzonego 1 mała cebula 1 pęczek kopru 1 łyżka masła 1 łyżka mąki 1 łyżeczka cukru 1 łyżeczka soli pieprz 1. Kapustę obieramy z wierzchnich liści i kroimy na ćwiartki. Wycinamy głąba i szatkujemy na paski o grubości około 0,5 cm. Przekładamy do garnka zalewamy do połowy wodą. Dodajemy sól, c... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...