Kotlety devolay z mięsa mielonego

Kotlety devolay z mięsa mielonego

Kotlety devolay z mięsa mielonego

Przepis na : obiad

Przepis na pyszne delikatne kotlety devolay z masełkiem w złocistej panierce. Roladki przygotowane z mięsa mielonego są szybkim pomysłem na smaczny obiad. Czas przygotowania: 45 minut Ilość porcji: 3-4 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 500g mięsa mielonego drobiowego 100g masła 2 ząbki czosnku garść natki pietruszki 3 jajka mąka bułka tarta 500ml oleju do smażenia szczypta soli szczypta pieprzu 1. Masło łączymy ze szczyptą soli i pieprzu. Dodajemy posiekany czosnek i posiekaną natkę. Zawijamy w rulon ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.