Pieczeń wołowa wolno pieczona – wołowina slow-low

17
  • Pieczeń wołowa wolno pieczona – wołowina slow-low
  • Pieczeń wołowa wolno pieczona – wołowina slow-low

    Przepis na : obiad

    Wołowina to nie tylko steki i burgery – to przede wszystkim szlachetne, ciemne i wartościowe mięso które (z racji nie najniższej ceny) warto przeznaczyć na odświętny obiad. Pieczeń wołowa nie jest ani trochę wymagająca – ta sztuka mięsa z dzisiejszego przepisu to tylko kilka składników i bardzo prosty, ale dające świetne efekty sposób obróbki cieplnej: mięso najpierw jest obsmażone, a później pieczone długo i w niskiej temperaturze. Jedyne co na pewno przyda się do jej wykonania to termometr albo elektryczn... Czytaj dalej na blogu Karo in the Kitchen


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Karo in the Kitchen

    Dodaj komentarz