W tym sezonie do obsady tunelowo-kastrowej dołączyły u mnie doniczkowe mikropomidory. Bałam się że w tym wypadku skórka będzie niewarta wyprawki, ale chyba nie mogłam się bardziej pomylić! W większości okazały się pyszne, słodkie, aromatyczne, superdekoracyjne, łatwe w obsłudze i mało wymagające. Rosną, kwitną, w dalszym ciągu owocują jak szalone – poznajcie MINIPOMIDORY I MIKRODWARFY SEZONU 2021! Nie trzeba mieć działki, tunelu czy szklarni żeby móc uprawiać własne pomidory. Odmianom mikro i mini wystarczy... czytaj dalej...
Szamotam się w kuchni już od 15 lat. Gotuję bo lubię- odkrywanie ciągle nowych smaków i możliwości sprawia mi ogromną przyjemność. Troszczę się przez gotowanie- karmiąc tych, których kocham.
Bloguję, bo moi znajomi mieli serdecznie dość bezradnego patrzenia na zdjęcia kolejnych posiłków. Teraz i oni, i Wy, nieznani mi Czytelnicy, mając na podkładkę moje kuchenne sukcesy i niewypały, macie szansę się wykazać i trochę pomieszać we własnych garach.
Chodźcie, dajcie się poprowadzić za rękę po kuchni a pokażę Wam, że diabeł jak zawsze tkwi w szczegółach.
Życie kucharki to ciągła walka między mieszczeniem się w rozmiar 36, a dokładką. To co, jeszcze po kawałeczku?
Jestem też na Facebooku, na stronie Karo In The Kitchen.
Znajdziecie tu relacje ‚od kuchni’ i zapowiedzi nadchodzących postów. Zapraszam!