Niesamowity gulasz wołowy – z kociołka, flambirowany

Niesamowity gulasz wołowy – z kociołka, flambirowany

Niesamowity gulasz wołowy – z kociołka, flambirowany

Przepis na : kolacja

Jeśli jesteście fanami klasycznego Boeuf Bourguignon ten wołowy gulasz zachwyci Was jeszcze bardziej – jest pełen skondensowanego, niesamowicie mocnego smaku. Kolor i aromat ma fenomenalny! Wszystko przez powolne budowanie i nakładanie na siebie naturalnego smaku składników i kilkukrotne podpalanie zawartości kociołka – szybką, gwałtowną karmelizację. Ten gulasz wołowy w naszym domu nie ma konkurencji! Ten sposób na przygotowanie mięsa możecie z powodzeniem wykorzystać też do naszykowania gulaszu z dzika czy sa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karo in the Kitchen

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

Karo In The KitchenKaro In The Kitchen

Szamotam się w kuchni już od 15 lat. Gotuję bo lubię- odkrywanie ciągle nowych smaków i możliwości sprawia mi ogromną przyjemność. Troszczę się przez gotowanie- karmiąc tych, których kocham.

Bloguję, bo moi znajomi mieli serdecznie dość bezradnego patrzenia na zdjęcia kolejnych posiłków. Teraz i oni, i Wy, nieznani mi Czytelnicy, mając na podkładkę moje kuchenne sukcesy i niewypały, macie szansę się wykazać i trochę pomieszać we własnych garach.

Chodźcie, dajcie się poprowadzić za rękę po kuchni a pokażę Wam, że diabeł jak zawsze tkwi w szczegółach.

Życie kucharki to ciągła walka między mieszczeniem się w rozmiar 36, a dokładką. To co, jeszcze po kawałeczku?

Jestem też na Facebooku, na stronie Karo In The Kitchen.
Znajdziecie tu relacje ‚od kuchni’ i zapowiedzi nadchodzących postów. Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, grzyby, gulasz, pieczarki, seler, gulasz wołowy, kurki, tarta, mielone, marchewka, seler naciowy, sosy, wołowina, karkówka, kolacja, obiad, mięsa pieczone, gulasz z łopatki, karkówka w cebuli, bez pieczenia, danie jednogarnkowe, dania bez mięsa, pieczona karkówka, karkówka pieczona, szybka kolacja, obiad na szybko, szybki obiad, pieczarki w sosie, pieczarki do obiadu, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Karo in the Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.