Karkówka w sosie z pieczarkami, musztardą Dijon i estragonem

17
  • Karkówka w sosie z pieczarkami, musztardą Dijon i estragonem
  • Karkówka w sosie z pieczarkami, musztardą Dijon i estragonem

    Przepis na : obiad

    Jak z kawałka wieprzowiny – który ze względu na wysoką zawartość tłuszczu i niską cenę niejako z automatu kojarzy nam się z mięsnym „gorszym sortem” i jest szybką, żelazną bazą każdego grilla –zrobić wykwintny, elegancki obiad? Prosto! Zmieniając sposób obróbki karkówki i dodając do mięsa sos – wyrazisty, nieszablonowy, idealnie podkreślający słodkawy smak wieprzowiny. W tym sosie rządzi estragon, czyli bylica draganek, to roślina z rodziny astrowatych. W naturze porasta tereny śródziemnomorskie, część Azji ... Czytaj dalej na blogu Karo in the Kitchen


    Inne przepisy z Karo in the Kitchen

    Dodaj komentarz