Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą

Przepis na : śniadanie

Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą (jak i każda inna) jak zwykle najlepiej wchodzi na śniadanie. Na kolację też zagra, ale jakoś my zawsze jemy ją jednak rano. Ostatnio robię je dość często, ale jemy je jedynie we dwójkę. Tola póki co nie toleruje jajek. Nie, to nie alergia, to niechcieizm. Nie to nie, może za jakiś czas. W ogóle wiecie co? Nie wiecie. Powiem Wam. Chyba pierwszy raz dodałam do pasty rybno-jajecznej musztardę. Jakoś nigdy nie przyszło mi to do głowy. Albo przyszło, ale stwierdziłam, że to j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.