Pasta jajeczna z tuńczykiem i czosnkiem niedźwiedzim

Pasta jajeczna z tuńczykiem i czosnkiem niedźwiedzim

Pasta jajeczna z tuńczykiem i czosnkiem niedźwiedzim

Przepis na : śniadanie

Przeglądałam właśnie przepisy, o których zupełnie zapomniałam. Na komputerze zawieruszyła mi się jedna sałatka, którą jednak skasowałam, zdjęcie wyszło średnio na jeża. Tzn. poprawne, ostre. Po prostu nudne jak flaki z olejem. Na sałatki jeszcze przyjdzie pora. Natknęłam się jeszcze na pastę jajeczną, którą się robi migusiem. Jedynym problemem, może być czosnek niedźwiedzi, który nie jest stałym bywalcem wszystkich kuchni w Polsce. U mnie jest, od zeszłorocznych wakacji. Kupiłam go przypadkiem, bo „może s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.