Jajka w sosie koperkowym

Jajka w sosie koperkowym

Jajka w sosie koperkowym

Przepis na : obiad

No to sobie zrobiłam przerwę od blogowania. Chyba nawet dłuższą niż podczas wakacji. Pisałam już Wam, że lubię systematyczność, jeżeli chodzi o Kardamon. Wiedziałam, że nie będzie mnie parę dni w domu, postanowiłam więc napisać posta na cudzym laptopie. Ogarnęłam zdjęcie, wysłałam je. Przyjechałam do Mony i okazało się, że jej laptop z moim blogiem nie współpracuje. Ciągle coś było nie tak. Olałam to więc, wyrzuty sumienia gryzły aż do dziś. Siedzę więc na swoim komputerze, w pokoju Toli – bez Toli. Mam dla ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.