Przepis na : obiad
Nie pamiętam skąd w ogóle pomysł połączenia chili con carne z dynią. Znając życie, chciałam po prostu zużyć dynię, którą znowu mam w nadmiarze. Chili też chodziło za mną już od dłuższego czasu, więc jakoś to się tak ładnie skleiło. Chyba. Czy puree z dyni jakoś znacząco wpłynęło na finalny efekt potrawy? No nie, ale zupełnie w niczym nie przeszkodziło. Chili zrobiło się po prostu odrobinę bardziej słodkie i kremowe. Całkiem ciekawy efekt. W ogóle na początku chciałam zrobić chili z indyka, ale nigdzie nie p... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...