Risotto z boczniakami - wersja fusion

Risotto z boczniakami - wersja fusion

Risotto z boczniakami - wersja fusion

Składniki: opakowanie mieszanki meksykańskiej 170 g boczku wędzonego (można pominąć) 100 g fasolki szparagowej zielonej 150 g selera naciowego 50 g ryżu do risotto Arborio na osobę (u mnie było 200 g) 1 kg schabu wieprzowego 200 g świeżych boczniaków 50 g mrożonego groszku kilka suszonych pomidorów 1 papryczka chili (opcja dla odważnych) suszone: pieprz kolorowy, natka pietruszki, bazylia 1/4 szklanki mleka bulion/wywar Bulion:  Schab i ew.inne mięsne składniki zalewamy wodą, dodajemy 2-3 marchewki,mał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karczma Honorietty

Autor

Ostoja LasuOstoja Lasu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, seler, risotto, schab, suszone pomidory, seler naciowy, boczek, zupa, mięso, marchewka, por , fasolka, fasolka szparagowa, krupnik, groszek, ser, zupa z selera, schab gotowany, kuchnia meksykańska, zupa warzywna, zupa meksykańska, mięso duszone

Inne przepisy z Karczma Honorietty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.