Risotto z boczniakami - wersja fusion

Risotto z boczniakami - wersja fusion

Risotto z boczniakami - wersja fusion

Składniki: opakowanie mieszanki meksykańskiej 170 g boczku wędzonego (można pominąć) 100 g fasolki szparagowej zielonej 150 g selera naciowego 50 g ryżu do risotto Arborio na osobę (u mnie było 200 g) 1 kg schabu wieprzowego 200 g świeżych boczniaków 50 g mrożonego groszku kilka suszonych pomidorów 1 papryczka chili (opcja dla odważnych) suszone: pieprz kolorowy, natka pietruszki, bazylia 1/4 szklanki mleka bulion/wywar Bulion:  Schab i ew.inne mięsne składniki zalewamy wodą, dodajemy 2-3 marchewki,mał... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karczma Honorietty

Autor

Ostoja LasuOstoja Lasu

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, seler, risotto, schab, suszone pomidory, seler naciowy, boczek, zupa, ser, groszek, mięso, marchewka, por , fasolka, fasolka szparagowa, krupnik, zupa z selera, schab gotowany, kuchnia meksykańska, zupa warzywna, zupa meksykańska, mięso duszone

Inne przepisy z Karczma Honorietty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.