Znam ludzi, którzy za żadne skarby nie spróbują podrobów i nic nie jest w stanie ich do nic przekonać. A szkoda :( Na szczęście ja podroby bardzo lubię a wątróbkę zwłaszcza. Jeśli nie mogę się na nic zdecydować w restauracjach, zawsze pada na wątróbkę. Tym razem sama postanowiłam ją przygotować. A dlaczego śliwki? Może dlatego, że to śliwki z działki mojej mamy, pyszne i ekologiczne.... 400 g wątróbki drobiowej 1/2 szklanki mleka 3 czerwone cebule 2-3 łyżki oleju 1 łyżka masła ok 15 średnich śliwek sól pi... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...