Przepis na : obiad
Składniki/6 porcji: – ok.20 sztuk makaronu cannelloni – 350 g ugotowanego szpinaku – 400 g ricotty – 4 łyżek zielonego pesto – 10 g parmezanu – sól i pieprz Beszamel – 70 g masła – 70 g mąki – 1 l mleka – szczypta gałki muszkatołowej – szczypta soli Sos – 400 g passaty pomidorowej z dodatkiem bazylii i cebuli lub – 400 g zwykłej passaty pomidrowej – 1 cebula -1 pęczke bazylii – sól, pieprz dodatkowo 1 kulka mozzarelli...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...