Wątróbki z curry i octem balsamicznym

Wątróbki  z curry i octem balsamicznym

Wątróbki z curry i octem balsamicznym

Przepis na : obiad

  Porcja dla 2 osób 0,5 kg wątróbki drobiowej 3 małe cebule 2 ząbki czosnku ocet balsamiczny sól, pieprz, curry natka pietruszki Umytą wątróbkę kroimy na malutkie cząstki. Do wątróbki dodajemy curry, pieprz, sól i zalewamy octem balsamicznym. Cebulę kroimy w talarki  podsmażamy, podlewamy wodą, by zmiękła. Dodajemy wątróbkę, którą smażymy do podrumienienia na dużym ogniu. Następnie zmniejszamy ogień i zalewamy octem balsamicznym. Podajemy posypane pietruszką.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Humanistka w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.