Wątróbki z curry i octem balsamicznym
Wątróbki z curry i octem balsamicznym
Przepis na : obiad
Porcja dla 2 osób 0,5 kg wątróbki drobiowej 3 małe cebule 2 ząbki czosnku ocet balsamiczny sól, pieprz, curry natka pietruszki Umytą wątróbkę kroimy na malutkie cząstki. Do wątróbki dodajemy curry, pieprz, sól i zalewamy octem balsamicznym. Cebulę kroimy w talarki podsmażamy, podlewamy wodą, by zmiękła. Dodajemy wątróbkę, którą smażymy do podrumienienia na dużym ogniu. Następnie zmniejszamy ogień i zalewamy octem balsamicznym. Podajemy posypane pietruszką. czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Humanistka w kuchni
Autor
humanistka w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
muffiny, curry, tort, torty, zupa, wątróbka drobiowa, drobiowe, diety, dieta, obiad, obiad dla 2 osób
Inne przepisy z Humanistka w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję