Sos jogurtowo-bazyliowy

Sos jogurtowo-bazyliowy

Sos jogurtowo-bazyliowy

100 g jogurtu naturalnego 2 ząbki czosnku  kilka gałązek bazylii sól, pieprz, czubryca zielona Bazylię siekamy nożem, dodajemy sól. Mieszamy i odstawiamy na kilka minut. Czosnek wyciskamy przez praskę, dodajemy do bazylii. Następnie dokładamy jogurt, czubryce, sól i pieprz do smaku. Mieszamy. Odstawiamy do lodówki. Podajemy schłodzone.  czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Humanistka w kuchni

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.