„Chude” leczo

„Chude” leczo

„Chude” leczo

Przepis na : obiad

Porcja dla 4 osób 2 małe kabaczki 3 papryki 3 pomidory 3 cebule tabasco 2 szklanki wody pieprz, sól Z papryki  i kabaczka wyciągamy gniazda nasion i kroimy w dużą kostkę. Pomidory sparzamy, ściągamy skórę i kroimy na dużą kostkę. Cebule kroimy w plastry.  Kabaczki, cebulę i paprykę wrzucamy do garnka  z 1 szklanką wody i gotujemy na małym ogniu. Po 10 minutach dodajemy pomidory. Przyprawiamy solą, pieprzem, ewentualnie koncentratem. Co jakiś czas podlewamy wodą.  Ja dodałam jeszcze kilk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Humanistka w kuchni

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.