Bardzo smaczna i szybka propozycja na ciepłe śniadanie. Błyskawiczne płatki ryżowe z dodatkiem puree z dyni i suszonej żurawiny, które są proste w przygotowaniu, a ich ciepło długo pozostaje w żołądku. Przynajmniej tak mi się wydawało :) SKŁADNIKI: 1 szklanka mleka 1/2 szklanki błyskawicznych płatków ryżowych 1/2 szklanki puree z dyni Hokkaido 1 łyżka cukru brązowego 1/4 szklanka żurawiny suszonej 1/2 łyżeczki cynamonu Wlać mleko do garnuszka, dodać puree z dyni i cukier. Roztrzepać dokładnie rozprowadzając mle... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.