Print Najlepsze domowe koreańskie kimchi w wersji wege – pikantne Recipe by Aleksandra Course: Przetwory Cuisine: koreańska Difficulty: średni Porcje 10 porcji Czas przygotowania 2 hours Składniki Możesz kliknąć na wybrane składniki poniżej i skreślić te, które już posiadasz 2 kapusty pekińskie ok. 2,3 kg ok. 8 łyżek stołowych soli 2 łyżki mąki ryżowej 250 ml wody 2 łyżki cukru (białego lub brązowego) mała rzepa lub kalarepa (ok. 120 gramów) 1 duża marchewka szczypiorek z 2 cebulek dymek 8 ząbków ... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...