Najlepsze domowe koreańskie kimchi w wersji wege – pikantne

Najlepsze domowe koreańskie kimchi w wersji wege – pikantne

Najlepsze domowe koreańskie kimchi w wersji wege – pikantne

Print Najlepsze domowe koreańskie kimchi w wersji wege – pikantne Recipe by Aleksandra Course: Przetwory Cuisine: koreańska Difficulty: średni Porcje 10 porcji Czas przygotowania 2 hours  Składniki Możesz kliknąć na wybrane składniki poniżej i skreślić te, które już posiadasz 2 kapusty pekińskie ok. 2,3 kg ok. 8 łyżek stołowych soli 2 łyżki mąki ryżowej 250 ml wody 2 łyżki cukru (białego lub brązowego) mała rzepa lub kalarepa (ok. 120 gramów) 1 duża marchewka szczypiorek z 2 cebulek dymek 8 ząbków ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Heca w kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.