Witajcie, po ostatnich słodkościach czas na małą odmianę. Dzisiaj będzie to zielona pasta do chleba z czerwonej soczewicy. Prosta w przygotowaniu idealnie wpasowuje się w wiosenne klimaty. Mimo iż, jest zrobiona z czerwonej soczewicy ma zielony kolor a zawdzięcza go dodatkowi szczypiorku. Wystarczy dodać tylko swoje ulubione przyprawy i pasta gotowa. Składniki - 100 gram soczewicy czerwonej - 300 ml wody - szczypiorek - przyprawy: sól, pieprz, czosnek, pieprz cayenne, Wykonanie Soczewicę gotujemy wed... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Czy można połączyć dobrą zabawę z utratą nadmiarowych kilogramów? Oczywiście, że tak!
Czytaj dalej...Dieta Dukana to bogata w białko dieta odchudzająca. Została stworzona przez francuza dr. Pierre Dukana.
Czytaj dalej...