Sprawdzona receptura rodzinna Przepis na pasztet mam zapożyczony od mojej Rodzicielki, która z kolei pozyskała go od starszego pokolenia. Pasztet wychodzi tak dobry, że receptura jest w naszej rodzinie już bardzo długo. Porcję pasztetu zawsze przygotowuje się u nas dość słuszną. Jemy go zwykle całkiem długo, gdyż nawet po tygodniu w lodówce jest nadal rewelacyjny w smaku. Nadmiar można ewentualnie pokroić w porcje i zamrozić na później . Pasztet świetnie to znosi i wyśmienicie przechowuje się w zamrażalce nawet... czytaj dalej...
Zdecydowałam się całkiem niedawno na założenie bloga kulinarnego: ---http://grunttoprzepis.blogspot.com/---
Jego zamysłem jest prowadzenie swoistego wirtualnego notatnika kulinarnego, składającego się TYLKO ze sprawdzonych przepisów na potrawy, które ZAWSZE wychodzą i ZAWSZE rewelacyjnie smakują.
Wcześniej służył mi ku temu zwykły notes z przepisami :) – ale ostatnio coraz częściej zaczyna mi brakować w nim wolnych kartek. Stąd przerzucenie się na wirtualne uwiecznianie dla potomności moich ulubionych przepisów i potraw ;)
Moje motto: gotowanie banalnie proste!
Sprawdź mnie!